مبلمان

مبلمان در طول تاریخ با اشکال و تنوع های مختلفی ساخته شده است

تقریبا از قرن 15 میلادی مبلمان کم کم شروع به گسترش کرد در قرن ۱۸ میلادی مبلمان حجیم و پر زینت، انعکاسی از معماری و اماکن مذهبی آن دوران بود .

قطعات خشک و خشن چوب به مدد کنده کاری های حجیم همراه با نصب قطعات فلزی گران قیمت و سنگ ها و چوب های کمیاب تزیین می شدند و این مخصوص دورانی است که هنوز مهارت های فنی و تکنولوژی ماشینی نتوانسته بود توان سازندگان را افزایش دهد .

مبلمان با ترکیب قطعات از پیش ساخته شده از جنس چوب به یکدیگر متصل می شوند  .

مبلمان از تغییر شکل و تحول چهار پایه ها و میز ها تشکیل شده است و همانطور که گفته شد مبلمان در طول تاریخ تغییرات زیادی پیدا کرده است .

مبلمان دارای انواع مختلفی است که مهمترین آنها مبلمان منزل و مبلمان اداری هستند .

این دو نیز با توجه به سلیقه و رنگ ها دارای تنوع مختلفی هستند که مختصر درباره انواع مبلمان خواهیم گفت

تنوع  رنگ یا پارچه و حتی نوع چوب در صنعت مبلمان بسیار زیاد است .

مبلمان منزل :

احتمالا همه ما با انواع مبلمان منزل آشنایی داریم که میتوان به موارد زیر آشاره کرد .

مبلمان راحتی :

این نوع مبلمان برای رفع خستگی روزانه مناسب و از مبلمانی ست که با نشستن و تکیه دادن به آن می توان حسی سرشار از راحتی پیدا کنید .

مبلمان استیل :

این نوع مبلمان حالتی اشرافی و سلطنتی دارندو مناسب سلیقه افرادی است که از طرفداران سبک کلاسیک هستند. زیرا با نقش و نگار های خاصی با دست طراحی شده اند . مبل استیل  منبت کاری بیشتری نسبت به سایرمبلمان را دارد و  مناسب خانه های بزرگ و پر زرق و برق است. 

مبلمان اداری :

مبل اداری به مجموعه ای از میز و صندلی هایی گفته می شود که در بخش های مختلف شرکت مورد استفاده قرار میگیرند .

مبلمان اداری در تعریف کلی شامل ( میز و صندلی اداری , پارتیشن , میز کنفرانس , میز مدیریت , میز کارمندی، منشی، کنفرانس و پذیرایی , فایل اداری و کتابخانه) می باشد .

 

تعمیرات مبل :

پیش از هر چیزی باید بدانید که هر مبل فرسوده ای ارزش تعمیر را ندارد در نتیجه شما در اولین گام باید به خوبی جواب این پرسش را بیابید که آیا مبل شما ارزش تعمیر را دارد یا خیر.
اما آیا می دانید چه چیزی در این موضوع نقش مهم و تعیین کننده ای دارد و چگونه می توان پی برد که مبل شما ارزش تعمیر را دارد یا خیر؟
بهتر است بدانید که کلاف مبل اگر از کیفیت بالایی برخوردار باشد و یا دچار آسیب دیدگی های جدی نشده باشد مبل شما ارزش تعمیر دارد و شما می توانید آن را تعمیر کنید در غیر این صورت هر چقدر هم ماهرانه به تعمیر مبل بپردازید و یا حتی اگر مبلمان خود را به یک تعمیرکار ماهر نیز بسپارید پس از مدتی دوباره مبلمان شما به حالت اولیه خود باز می گردد و تمام هزینه های شما به هدر می رود.از دیگر نکاتی که باید در تعمیرات مبل به آن توجه کنید این است که مبل را به خوبی بررسی کنید و قسمت هایی که به تعمیر و تعویض نیاز دارند را شناسایی و نسبت به تعمیر آن ها اقدام کنید. توجه داشته باشید که اگر همزمان چندین بخش مبل نیاز به تعمیر دارد به صورت همزمان آن ها را تعمیر کنید زیرا با این کار می توانید از هزینه های دوباره کاری جلو گیری کنید، از طرفی دیگر نیز تمام مشکلات مبل را به یک باره رفع می کنید .

Call Now Button